flygbolag är några av de saker som påverkar priset och det rör sig dagligen. Visst skulle vi kunna sätta ut priser men då måste vi gardera oss mot valutakursförändringar och prisändringar från flygbolag, hotell, dykcenter och båtar med mera men det tycker inte vi är rätt mot dig som kund att ta ut överpriser eller till exempel räkna in flygskatter som vissa andra resebyråer gör.

Vi ger dig gärna ett pris på förfrågan som gäller här och nu och sen justerar vi priset när det är dags att slutbetala så att det är rätt. Har till exempel valutakurser gått åt rätt håll eller att vi har lyckats hitta billigare biljetter till dig som ibland kan förekomma så kommer det dig tillgodo. Endast ett slutbetalat arrangemang garanterar ett fast pris. Vi bevakar kontinuerligt våra flygbokningar mot eventuella kampanjer från flygbolagen för att på så sätt kunna erbjuda dig ett förmånligare alternativ.

Gruppresorna har vi priser på som gäller när vi sätter ihop resan med hänsyn till valutakurser och tillgängliga priser just då. Slutfakturan justeras sen när det är dags att betala efter då gällande valutakurser. Du kan även slutbetala allt direkt vid anmälan och då är priset fixerat och klart.

Header

Logga in

Logga in för att få information om din bokade resa.

Nyhetsbrev