Egypten, Daedalus & St. Johns

Fullbokad

Blue Melody.

Upplev en liveaboard och dykryssning i Egypten och Röda Havet och få lite sköna dyk i de södra delarna som ofta anses vara bland det bästa som går att uppleva.
Blue Melody är en av Egyptens kanske bästa dykbåtar för tillfället och har mycket bra service ombord.
Under en vecka kommer du kunna uppleva de vackra dykplatserna kring Daedalus, Elphinstone, Fury Shoals och St Johns i södra Egypten. Självklart styr väder och vindar men rutten erbjuder normalt stor fisk och några av Egyptens bästa och mest populära dykplatser i de södra delarna.

Bluemelodydivedeck  Bluemelodydinginarea

Du har ganska goda chanser att få se olika stora fiskar och hajarter, hammarhaj, rävhaj, silkeshaj, vitspetsad oceanhaj och olika revhajar är några exempel. Till det ofta bra sikt, mycket fisk och massor av koraller och svampdjur som färgar och formar reven till ett underbart landskap. Sista natten 03-04 augusti bor du på hotell i Hurghada, del i dubbelrum och sen lördag morgon tidig transfer hem till Sverige

Avresa 27 juli 2018
Hemkomst 04 augusti

Prisidé från 14.995:- per person inklusive flyg, visum, transfers, marinparksavgifter, dykkryssning med helpension, tank och vikter.
Flyg från Stockholm, Göteborg, Oslo, Köpenhamn med Turkish Airlines

Priset är baserat på tillgängliga priser på liveaboard och flyg i september 2017. Vi reserverar oss för platser på flyg och utländska operatörers ändringar av prislistor
Endast slutbetalat arrangemang garanterar ett fast pris.

Header

Logga in

Logga in för att få information om din bokade resa.

Nyhetsbrev