Dykresa till Bali, Indonesien i oktober 2018

 

mataharidive

Avresa i oktober och det är viktigt att boka flyg i tid. Det finns många lösningar att flyga till Bali och stopp på vägen går att få in i många olika städer beroende på önskemål. Vi bokar flyget åt dig så klart och även alternativt boende och program för förlängd vistelse på Bali.

Alla kan åka med på den här resan. Dykningen är varierad och enkel. Här kan du se både smått och lite större och dykplatserna kommer att varieras mycket under resan. Dykning från land och inte bara vid husrevet utan också kortare turer till andra platser genomförs.

Matahariroom1 DSC5990 2

När du är här kommer du att få uppleva och dyka vid flera av de fina och härliga dykplatser som Bali erbjuder och förutom dykning ingår också lite annat på land, se nedan.
Bali erbjuder allt från vrak och rev till ett fantastiskt makroliv och även en hel del stor fisk vissa tider på året.
Mantor ser man på rätt plats - tveksamt under den här resan men det går att boka en dagstur för detta på plats - i princip året runt och den närmast mytiska klumpfisken eller det latinska namnet Mola mola som den oftast kallas har du också viss möjlighet att se här med lite tur. Upplev en fantastisk ö med kultur, dykning, god mat, stränder, avkoppling och shopping.

När du kommer till Bali så blir alla mötta vid flygplatsen och sen är det transfer till Tulamben och Matahari resort. Här bor du 13 nätter och frukost ingår.
Förutom detta ingår följande:

 • included 13 nätter boende i deluxe room med aircon/varmvatten, safebox och frukost
 • included 3 dagar obegränsad landdykning (inkl. nattdyk) vid Liberty wreck, Husrev/Suci Place och Drop Off Tulamben med guide
 • included 3 dagar obbgränsad landdykning i Tulamben utan guide
 • included 2 dyk i Padang Bai
 • included 2 dyk i Seraya. Plus 1 nattdyk i Tulamben
 • included 2 dyk i Kubu (BOGA WRECK) eller dyk vid Kwanji / Emerald. Plus 1 nattdyk i Tulamben
 • included 2 dyk i Amed area tex Japanese Wreck, Ghost Bay, Amed Wall eller Warung Bobo
 • included alla dykskatter - excluderat utrustning (tank, vikter och nitrox ingår)
 • included 1 dag Sightseeing-Tur runt Bali som kan väljas vid resortens TOUR-Desk. Excluderat entreavgifter.
 • included complimentary 1 hrs "Balinese Aromatherapy Massage" vid resortens SPA per person
 • included Transfers från och till flygplats (from the south with stops at Goa Lawah Temple and Tirta Gangga Waterpalace).
  Excluded entrance fees.

MatahariTulamben Tanah Lot, Bali

Du som önskar kan åka direkt hem eller självklart boka det antal dagar extra du vill ha. Även ett stopover är möjligt att boka beroende på val av flygbolag. Vi hjälper dig med allt detta så klart. Fritt program alltså egentligen och de här två veckorna sammanför alla resenärer.


Tänkt program oktober 2018

13 oktober
Avresa

14 okt
Ankomst till Bali
Transfer till Matahari resort

14 - 27 okt
13 nätter boende i deluxe dubbelrum inklusive frukost

DSC 0706 matahariroom


27 okt
Flyg åter till skandinavien

28 okt
Åter i Skandinavien

Prisidé på programmet just nu från Arlanda, Oslo, Göteborg eller Köpenhamn från 9.690:- + Internationellt flyg som tillkommer
Priset är baserat och uppskattat på nu (januari  2018) tillgängliga priser och aktuella prislistor samt gällande valutakurser.

Avresa från Stockholm, Oslo, Köpenhamn, Göteborg eller Helsingfors

Tillkommer på plats:
Eventuell dricks, egen shopping, extra dykning, ev hyra av utrustning, övriga måltider förutom frukost samt eventuellt enkelrumstillägg.

Hemresa enligt önskemål, tilläggsprogram, boende, dykning, stopover med mera väljer du själv. Priser för tilläggsdagar baserat på önskemål och tillgång till platser.

Vi reserverar oss för valutakursförändringar, ändringar av utländska operatörers prislistor och tillgång till plats på flyg och resorter i lägsta prisklasser
Endast slutbetalat och bekräftat arrangemang garanterar ett fast pris.

Header

Logga in

Logga in för att få information om din bokade resa.

Nyhetsbrev