Upplev hajar i kubanska vatten i februari 2020.

Avalon I

Dags för en efterlängtad och efterfrågad resa till Kuba igen. Vi kommer tillsammans med Scuba Travel att köra en resa hit i februari 2020. Åk med på en skön liveaboard till karibiens vackraste rev och upplev hajar på nära håll i en miljö som är nästan opåverkad av människor jämfört med övriga karibien. Med på resan åker Anders Salesjö och han kommer att kunna berätta massor av skoj om alla djur du ser på resan och mycket annat. Båten Avalon I tar endast 16 personer så skynda att boka. För dig som vill se mycket haj är detta en fantastisk destination och Du kommer sannolikt att få se både silkeshaj och karibisk revhaj komma ända fram till båten. Den här resan är tyvärr fullbokad !!

Läs mer: Dykresa till Kuba i februari 2020

Maldiverna semester, dykning, liveaboard i februari  2020

Leo

Under kryssningen till södra Maldiverna kommer du att besöka många härliga dykplatser. Chansen att se både valhaj och manta är ganska goda på några av de platser som kommer att besökas. Någon barbeque på en öde ö och lite nattfiske gör resan komplett! Ombord på båten Leo njuter du av och kopplar av mellan dyken. Åk med på en härlig tur när februarirusket är som värst i Skandinavien och njut av tropiska och varma hav med härlig dykning. Endast tre platser kvar! - 5.000:- rabatt om du bokar innan nyår!!

Läs mer: Dykresa Liveaboard Maldiverna med Leo i februari 2020

Unik! Nudingsafari till Bali, Indonesien, februari 2020

Nudingsafari Bali

Havets orkidéer, nakensnäckorna eller nudingar som de numera kallas, är helt fantastiska djur och i Indonesien finns dessa i överflöd. Under våren 2020 har du nu möjlighet att åka med på en dykresa där fokus ligger på att hitta minst 200 olika arter. Vi kommer att åka med på resan och vi kommer att ha tillgång till fantastiska spotters på plats som hjälper oss att ta fram dessa havets vackraste djur. Begränsat med platser på den här superfina resorten. 1 plats kvar just nu - för en kille!

Läs mer: Nudingsafari, Nakensnäckor, nudibranches, dykresa till Indonesien, Bali i februari/mars 2020

Header

Nyhetsbrev