Juli

Best of Bali i juli 2020

mimpimenjangan

Åk till härliga Bali och upplev alla de bästa, såväl kända som mindre kända dykplatser. Hela 27 dyk ingår i resan och de är utspridda över stora delar av Bali. Alla transfers med bra boenden och frukost, blandat båt- och landdyk. Du kommer kunna uppleva Bali både på land i havet med all sin mångfald, fantastiska mat och härliga kultur. Bali har något för alla och här hittar du en härlig blandning av dykning. OBS att detta är över hösäsong i Bali så boka tidigt.

Läs mer: Dykresa och semester till Bali i juli/augusti 2020

Kallvattendykning i Newfoundland, Kanada

nf2

Varför inte prova något nytt och åk till Newfoundland i Kanada, en fantastisk men kanske okänd dykdestination för många. Möjligheterna här är oändliga och vågar du dig ner i det lite kyliga vattnet får du vara med om några av världens mest unika upplevelser. Havet här erbjuder mycket näringsrika vatten och det marina livet är rikt och spännande där du får en härlig blandning av allt ifrån små nakensnäckor till stora knölvalar, vrak och isberg. Endast 3 platser kvar!

Läs mer: Dykresa till Newfoundland, Kanada i juli 2020

-

Instruktörskurs i Filippinerna, Dauin i juli 2020

liquid

Sugen på att utbilda dig till dykinstruktör och få hela världen som möjlig arbetsplats ? Varför inte ta chansen att genomgå en fantastiskt rolig och nyttig utbildning och samtidigt ha ett yrke som dykinstruktör ?
Åk till härliga Dauin i Filippinerna och utbilda dig samtidigt som du kan dyka gratis 10 dyk förutom all kursdykning och och träffa människor från andra delar av världen. Otroligt välfylld kurs inklusive examinering.

Läs mer: Instruktörskurs i Filippinerna, Dauin i juli 2020

Header

Nyhetsbrev