Kallvattendykning i Newfoundland, Kanada

3 platser kvar!

Det här är en destination som erbjuder äventyr, från de till synes orörda skeppsvraken till isberg, och möjligheten att komma öga mot öga med en knöl eller minkval eller andra valar. För dig som letar efter något utöver det vanliga, är detta en erfarenhet för livet. Newfoundland erbjuder något för resenärer av alla åldrar och typer av dykare. Från dykning på fantastiska vrak, till vandring i den fantastiska "Gros Morne”-parken, snorkling med valar eller isberg; den här östliga provinsen i Kanada erbjuder historia, skönhet och äventyr, allt i ett.

Du bor vid Conception Bay South vid Ocean Quest Lodge, som erbjuder en skön miljl och är ett riktigt hemtrevligt boende med havsutsikt och bara minuter bort från all action! Boendet är verkligen utformat för äventyrare och dykare och är endast för gäster som har Ocean Adventure-aktiviteter inbokade. Här finns plats för upp till 13 gäster. Boendet har en egen kock som gör mat till dig varje dag, frukost och middag medan lunchen äts ombord ute på havet.

Det är max 12 platser på den här resan och för dig som gillar kallvattendykning är det här något väldigt spännande och unikt.

nf1 nf2

nf4

03 jul
Avresa
Stockholm/Oslo/Köpenhamn/Göteborg

03 jul
Ankomst St John och transfer till Holiday Inn

03-04 jul
01 natt del i dubbelrum inklusive frukost

04-11 jul
07 nätter boend på Ocean Adventure Lodge inklusive helpension
te, kaffe, vatten och juice
6 dagars dykning från båt inklusive tank, vikter, guide

11 jul
Transfer till flygplatsen i St John
Flyg hem till Skandinavien

Prisidé från SEK 38.995 exklusive flyg till St John

Vi reserverar oss för ändringar av valutakurser samt utländska operatörers ändringar av prislistor samt tillgång till flygstolar.
Priset är baserat på priser i september 2019. Endast slutbetalat arrangemang garanterar ett fast pris.

Header

Nyhetsbrev