Maratua atoll och Nunukan island i september 2020

Nunukan

Åk med Bent Christensen till Indonesien och den avlägsna Maratua atoll och Nunukan Island utanför Borneo. Här hittar du fantastiskt bra varierande dykning med fina rev med mycket fisk och mängder med ryggradslösa djur, till det mantor och hajar och numera är det ganska vanligt att få se den fantastiskt vackra rävhajen på en av platserna man nyligen upptäckt. Har du tur kommer skölpaddor upp pp land och lägger ägg eller rent av att du kan få se ägg kläckas. Häng med till det här lilla exotiska paradiset. Endast 4 platser kvar just nu!

Läs mer: Dykresa Indonesien - Nunukan Island i september/oktober 2020

Filippinerna, Dauin i september 2020

Upplev en dykresa vid en av Filippinernas bästa dykplatser. Magiska och charmiga Dauin och Dumaguete. Här hittar du ett av Filippinernas finaste korallrev vid Apo och den bästa muckdivingen till det en mycket avkopplande och skön resort där det sällan är långt till skratt. Häng med och upplev varierad dykning och även med chans på valhaj i september 2020 till sol och avkoppling.

Läs mer: Dykresa och semester till Dauin i Filippinerna i september 2020

Instruktörskurs i Filippinerna, Dauin i september/oktober 2020

liquid

Sugen på att utbilda dig till dykinstruktör och få hela världen som möjlig arbetsplats ? Varför inte ta chansen att genomgå en fantastiskt rolig och nyttig utbildning och samtidigt ha ett yrke som dykinstruktör ?
Åk till härliga Dauin i Filippinerna och utbilda dig samtidigt som du kan dyka gratis 10 dyk förutom all kursdykning och och träffa människor från andra delar av världen. Otroligt välfylld kurs inklusive examinering.

Läs mer: Instruktörskurs i Filippinerna, Dauin i september/ oktober2020

Header

Nyhetsbrev