M/Y blue Voyager      

bluevoyager

En av Egyptens absolut bästa liveaboarder och helt ny är Blue Voyager där du är omgiven av lyx. Dykkryssningar till alla Egyptens bästa platser såsom Brother Islands, Zabargad, Daedalus, Rocky Island, Elphinstone, St. Johns mm. Goda chanser att se haj, sköldpaddor, vrak med till exempel det legendariska Thistlegorm men även de stora vraken kring Abu Nuhas, Rosalie Möller och mycket annat. Vårt närmaste korallhav kan knappast upplevas på ett bättre sätt än med en dykresa på den bästa liveaboarden som idag erbjuds.

Läs mer: Egypten dykresa och liveaboard med Blue Voyager till Röda havet med PH Travel.se

M/Y blue Horizon       

Bluehorizon

En av Egyptens absolut bästa liveaboarder där du är omgiven av lyx. Dykkryssningar till alla Egyptens bästa platser såsom Brother Islands, Zabargad, Daedalus, Rocky Island, Elphinstone, St. Johns mm. Goda chanser att se haj, sköldpaddor, vrak med till exempel det legendariska Thistlegorm men även de stora vraken kring Abu Nuhas, Rosalie Möller och mycket annat. Vårt närmaste korallhav kan knappast upplevas på ett bättre sätt än med en dykresa på den bästa liveaboarden som idag erbjuds.

Läs mer: Egypten, dykresa och liveaboard med Blue Horizon, röda havet med phtravel.se

M/Y blue Melody       

Blue Melody

På Liveaboarden blue Melody får du allt du behöver för att få bra dykning, bra service, bra mat och så lite till. Dykning med nitrox och rebreather är möjligt och du når alla Egyptens bästa platser som till exempel, Zabargad, Daedalus, Brother Islands, Rocky, St. Johns, Elphinstone, Thistlegorm, Abu Nuhas och många fler. Beroende på när du åker på året så är platserna olika bra men du kan alltid få trevlig dykning i Egypten.

Läs mer: Egypten, Dykresa och liveaboard med Blue Melody, röda havet med phtravel.se

Red Sea Adventurer      

RSA

Red Sea Adventurer är en 32 meter lång yacht med plats för 20 personer i 12 hytter. Som alla större båtar i Egypten så erbjuder man ett flertal olika kryssningsalternativ med olika rutter för att erbjuda det bästa och ha variation i programmet. Brothers, Rocky Island, Zabargad, Daedalus, Elphinstone är alla klassiska platser och många av platserna erbjuder dykning med olika sorters haj och även vraksafaris efter önskemål.

Läs mer: Dykresa och liveaboard i Egypten Red Sea Adventurer med phtravel.se

Header

Logga in

Logga in för att få information om din bokade resa.

Nyhetsbrev