WAOW

Waow1

WAOW, Water Adventure Ocean Wide är en av numera flera stora liveaboarder i det övre prissegmentet och håller hög klass.  Första turerna startade så sent som våren 2012. Hon är 58 meter lång och tar upp til 18 gäster och lika många personal. För större grupper går det tekniskt att få in upp till 27 gäster ombord. Båten som blir en av de största liveaboarderna i Indonesien är byggd i traditionell indonesisk Phinisi stil och kör dykkryssningar i olika delar av Indonesien beroende på årstid. Bali, Komodo, Alor, FLores, Bandahavet, Raja Empat och Halmahera.

Waowcabin Waowsundeck

Vattnen i Indonesien är mycket artrika och erbjuder världens i vår smak finaste korallrev och de olika delarna av landet erbjuder mycket olika typer av dykning. Mjukoraller, hajar, mantor, fiskar, havsormar, vrak, valar och självklart så kallad muckdiving med mängder av udda ryggradslösa djur. Helpension, softdrinks olika antal dyk / dag beroende på vilken tur som görs. Tank och vikter ingår och mellan dyken brukar olika aktiviter och små strandhugg erbjudas.

Nitrox finns ombord mot tillägg och självklart möjlighet och utrymmen för kameravård.

< 360-tour >

< Ladda ned broschyr > 


Från kunder:
"Nu hemkommen från WAOW och det var varit en fantastisk vecka. Flyg klaffade klanderfritt och båten var, med god marginal, den bästa jag har varit på. Vi var bara 8 gäster ombord varav 4 var dykare så vi fick väldigt personlig service. Hytten var värt det lilla extra för att få komma upp ovan däck och få stora fönster med utsikt över pyrande vulkaner och egen soffa utanför under soltak. Maten var också den bästa dykbåtsmat jag blivit serverad."

***

"Waow är grym! Bästa båten jag varit på."

 

Header

Nyhetsbrev