Dewi Nusantara

Dewinusantara

Dykningen i Raja Empat är otroligt artrik både vad gäller fisk och ryggradslösa djur. Här hittar du ett macroliv som är helt enastående med allt från olikar arter av bläckfiskar, nakensnäckor, pygmésjöhästar, plattmaskar, kräftdjur och mycket annat men även stora stim av groupers, barracudor, snappers, revhajar, silvertip sharks, wobbegong (matthaj) och ovan ytan en natur som på vissa platser är helt enastående att åka igenom med höga klippformationer som ger detta område sin mycket speciella karaktär.

dewinusantaradiningarea  Dewinusantarastateroom

Vissa tider på året så går det att åka på en så kallad relocation trip och då flyttar man båten till eller från Sulawesi. Där har du chans att se och uppleva de norra Moluckerna och Halmahera som också har en del helt fantastiska dykplatser. Vill du göra något annorlunda så ska du med på dessa turer. Under halva året ligger Dewi Nusantara i Raja Empat eller Papua Barat och andra halvan så är det Sulawesi som gäller.

< Priser och datum - 2014 >

< Priser och datum - 2015 >

PH Travel reserverar sig för att Dewi Nusantaras uppdateringar kanske inte är korrekta och uppdaterade. Vid bokning invänta vår bekräftelse först.

Header

Logga in

Logga in för att få information om din bokade resa.

Nyhetsbrev