Divers Lodge

diverslodgelembeh

På och till ön finns inga vägar utan det är båt hit som gäller och på ön finns endast några små byar och några andra dykresorter. Divers Lodge är med sina 25 hektar faktiskt den största resorten i hela Manadoområdet även om det endast är en liten del som utnyttjas.

Resorten tar maximalt 16 gäster samtidigt och det är en liten, mycket privat och speciell resort där du som dyker erbjuds fantastiska möjligheter då man kör egna dykbåtar med bara två gäster ombord per guide. Det vill säga att du som till exempel fotograferar kommer att ha en egen guide och en egen båt. Varje bungalow ligger dessutom så att du har en egen privat altan där du kan sitta i lugn och ro utan att bli störd eller sedd.

bungalowsoasoa  bungalowtarsius3

Läsk och måltidsdryck ingår liksom tvätt av kläder och fritt internet. Dessutom har du möjlighet att sista dykdagen låna utrustning för att din egen utrustning skall hinna torka ordentligt innan avfärd. För dig som vill ha lugn och ro, en personlig upplevelse samt mycket och bra dykning i eget tempo är detta idealiskt. Resorten är mycket populär så boka i god tid.


< Här ligger Divers Lodge Lembeh >

 

Från kunder:
"Hej,

Vill passa på att tacka för Indonesien, Lembeh var klart bäst. Dock var spökdjuren uppätna av någon stor orm... så det var tråkigt att inte få se dessa djur :)"

Header

Logga in

Logga in för att få information om din bokade resa.

Nyhetsbrev