Wakatobi Dive Resort

wakatobi12

Vid ankomsten till Balis flygplats så står personal från Wakatobi och tar emot dig innan du ens kommit till immigration, de hjälper dig med visum, tull och ser till att du vet var du ska innan det är dags för deras program. Detta oavsett om du kommer två-tre veckor innan det är dags för att åka just dit.

Senast dagen innan avfärd från Bali med privat charterflyg så ringer de och berättar om tider och när du ska vara på flygplatsen med mera.

wakatobirestaurant  wakatobivilla

Klicka på bilderna ovan för slideshows.

Frukost på flygplatsen och sen flyg till Wakatobis egna privata flygplats, efter en kort transfer med båt är du i ett litet paradis. Kommersiellt paradis kan tyckas och resorten har vuxit mycket sen man startade upp med bara 8 bungalows och en liten huvudbyggnad. Ändå känns det sällan som det är för mycket folk då alla dykare delas upp i mindre grupper och det är egentligen bara när alla äter som man ser hur många gäster som faktiskt är här. Över 40 gäster kan vara här samtidigt numera.

Clownfisk på wakatobi Pygmesjöhäst på Wakatobi

Fantastisk mat, mycket bra service och dykning som erbjuder världens kanske vackraste husrev och massor av dykplatser som skulle få många att bli gröna av avund. Färgerna och konditionen på mjukkorallerna slår nästan allt i denna värld och för dig som fotograferar är det ett rent paradis. Till detta fantastiskt duktiga dykguider som gärna hjälper dig att hitta det lilla macrolivet som gömmer sig överallt. Vill du se stora fiskar så är detta fel plats även om det setts både mantor, delfiner, rävhajar, valar, valhajar, späckhuggare och diverse stora rockor och andra fiskar här vid enstaka tilfällen.

Wakatobi erbjuder endast fasta resdagar så du kan välja mellan dessa för att få in i just din dykresa. För att vara Indonesien är det dyrt, men du får det bland det bästa av det bästa som går att få i dykvärlden.


< Här ligger Wakatobi Dive Resort >

< Ladda ner Wakatobis broschyr >

 

Från kunder:

"Hej,

Jag vill bara tacka för din hjälp med bokningen av vår resa till Bali och Wakatobi.
Den var helt fantastisk J! Jösses vilken service, och maten, som du sa...., det går inte att förklara hur bra den är...

Vi är mycket nöjda och längtar redan tillbaka"

***

"Hej Per

 
Wakatobiresan var en fantastisk upplevelse! Vilken organisation, vilken mat och, framför allt, vilken dykning! Måste säga att det inte fanns någonting som kunde gjorts bättre, vad vi märkte, i alla fall. Tamukami hotel på Bali var också ett bra val med fina rum, skön trädgård och god mat.
 
Tack för ett toppenbra arrangemang. Vi återkommer säkert till dig när vi ska ut på något liknande nästa gång.
 
Hälsningar från två mycket nöjda dykare"

***

"Hej,

Guuuuud vilket ställe! Miljoner tack för att du tipsade om det här paradiset. Vi drömmer tillbaka varje dag och hoppas kunna åka tillbaka igen. Maten, personalen och servicen var bland det bästa vi upplevt och dykningen = vi saknar ord!
Tusen tusen tack för en otroligt bra ordnad resa
"

Header

Logga in

Logga in för att få information om din bokade resa.

Nyhetsbrev