LUX* Maldives

Diva Resort, dykresor till Maldiverna

LUX* Maldives erbjuder nära 200 rum i olika storlekar, standards och prisklasser inklusive en presidential villa på 288 kvadratmeter. Här finns flera olika restuaranger, spa, pooler, tennis och naturligtvis massor av olika vattensporter Här finns även en "kids club" för barn mellan 3 och upp till 12 år och en "teen club" för ungdomar att hänga vid TV:n, DVD och olika spelmaskiner.

Södra Ariatollen är bra att dyka i året runt även om perioden december - maj anses vara allra bäst då de stora planktonätarna kommer hit under några månader. Några av världens mantasäkraste platser finns bara någon timmes båtresa från LUX* Maldives. För dig som vill ha det bästa är det här ett självklart val.

Dykcentret Eurodivers är kända för god organisation, säkerhet och hög service. Här finns även tillgång till Nitrox och dykning erbjuds dagligen både från land och från båt. Liksom alla öar i Maldiverna är väl husreven ganska slitna men bli inte förvånad om du ser både sköldpaddor och en och annan liten revhaj.


< Här ligger LUX* Maldives >

Header

Logga in

Logga in för att få information om din bokade resa.

Nyhetsbrev