Maradhoo

maradhoo

De lokala gästhusen är enkla men fullt funktionella och för dig som letar billiga alternativ för Maldiverna och vill till de södra delarna så är det här lösningen. Helpension och 3 dyk om dagen erbjuds och priserna är för att vara Maldiverna mycket låga. Det här är för dig som är lite hard core diver och vill dyka mycket men inte betala så mycket. Här hittar du några av Maldivernas bästa dykplatser om du vill se stor fisk som mantor och hajar och ibland även valhaj. Fina rev och mängder av fisk. Hit kan du åka året runt och alltid ha tillgång till bra dykning.

 

Addu atoll är lite speciell då flera öar numera är sammanbundna av broar och du kan faktiskt cykla här hela 18 kilometer och uppleva det lokala livet, prova på lokal mat med mera. De flesta väljer dock helpension.

StellarMaradhoo  GirStellar Maradhoo                                                               GIR (Gan island retreat)

Stellar Maradhoo ligger cirka 10 minuters promenad från dykcentret. Här finns 10 luftkonditionerade rum fördelat i två våningar. Alla rum har eget kök, vardagsrum och tv finns.

Boendet ligger avskiljt och det finns flera ställen att sitta och varva ner. Här har du ändå tillgång att uppleva den maldiviska livsstilen. Något som tidigare varit i stort sett omöjligt men som nu går. Här kan du köpa lite snacks och dricka (ej alkohol) och sen sitta och njuta av solens som går ner. Helpension ingår och sköts av dykcentret. Obegränsat med dricksvatten ingår.

GIR ligger på ön Gan nära den lokala flygplatsen och det tar knappt 10 minuter med bil att komma till dykcentret. Du blir hämtad av personalen inför varje dyk. Här på 9 hektar ligger de gamla engelska flygbarackerna utspridda i lummig grönska och här bor du i enkla men fullt funktionella rum. 38 rum totalt i olika stil är alla utrustade med luftkonditionering och utomhus dusch/toalett.
Här finns en bar som har alkoholtillstånd, tvättmöjligheter, roomservice och även internet (mot tillägg)

 

Header

Logga in

Logga in för att få information om din bokade resa.

Nyhetsbrev