Mermaid II       

Tack vare årligt underhåll och uppgraderingar är Mermaid II en mycket bra båt även om hon har några år på nacken. Beroende på säsong så varvar man dykning i Thailand och Indonesien. Under säsong i Thailand erbjuder man dykning vid det omtalade Similan Islands, Richelieu Rock, Surin, Koh Haa, Hin Daeng och Hin Muang. Platserna är kända för bra sikt, ljusa vatten och chans finns alltid att få se de rikitgt stora planktonätarna valhaj och manta.

Läs mer: Dykresa och liveaboard i Thailand Mermaid II med phtravel.se

Nautica       

Nautica är en av många båtar som erbjuder liveaboarder i Thailand. Nautica erbjuder bra standard och är en av de bästa båtarna i området. Då man kan erbjuda särskilda turer och anpassa sig efter gruppers önskemål är det här de naturliga valet för er som reser i grupp eller för klubbar som vill köra "egna" liveaboarder.

Läs mer: Dykresa och liveaboard i Thailand Nautica med phtravel.se

The Junk       

The Siam Junk är trots sitt lite aviga och lite annorlunda yttre den kanske bästa båten vad gäller standard i Thailand. Det finns ett överflöd av båtar i dag och det är svårt att veta vilken man ska välja för en kryssning till Similan Islands till exempel. För dig som vill ha hög standard och få en lite annorlunda men ändå personlig och bekväm upplelvelse är The Junk ett bra alternativ.

Läs mer: Dykresa och liveaboard i Thailand the Junk med phtravel.se

Header

Nyhetsbrev