Stilla Havet

Vårat i särklass största världshav sträcker sig över tolv tidszoner och gränsar till fem världsdelar inklusive Antarktis. Helt naturligt är dykningen otroligt olika beroende på vilka delar du befinner dig i och till och med vilken del av ett land.

Dykresor och liveaboarder i Stilla Havet med phtravel.se
Klicka på kartan så kommer du till google maps

Kanada och Usa med Mexiko på den nordamerikanska kontintenten erbjuder alla dykning. I central- och sydamerika finns dykning tillgängligt i alla kustländer, Guatemala, El Salvador, Honduras, Nicaragua, Costa Rica och Panama för att vidare ner i sydamerika erbjuda dykning i Colombia, Ecuador, Peru och Chile.

I Antarktis kan du åka med på liveaboarder under delar av året och i Oceanien erbjuder alla länder bra dykning Nya Zealand inklusive Niue och Cooköarna, Australien, Papua Nya Guinea, Solomonöarna, Vanuatu, Palau, Mikronesien, Tuvalu, Tonga, Fiji, Kiribati, Nauru, Marshallöarna, Franska Polynesien och Samoa.

Även i de asiatiska länderna erbjuds dykning i nästan alla länder från Indonesien,Östtimor, Malaysia, Brunei, Thailand, Vietnam, Kambodja, Filippinerna, Sydkorea, Kina inklusive Hongkong, Japan och Ryssland. Det är nog endast Nordkorea som inte är dykbart för turister i dag. 

Header

Logga in

Logga in för att få information om din bokade resa.

Nyhetsbrev