Nautilus Explorer

Liveaboard Nautilus Explorer, dykresor och dykkryssningar i Alaska och British Columbia, Kanada

Under den första expeditionen 2007 sågs inte alls så mycket haj som man trodde men det marina livet var mycket mycket rikt. Manta, tigerhaj, tjurhaj, silkeshaj, ett drygt 20-tal hammarhajar, valhaj och massor av fisk. Man kommer att ta in flygplan nästa gång för att hjälpa till att spåra upp stora fiskar och bättra på oddsen. Här borde finnas mycket mycket stort och vilt. 2012 års tur går 07-22 april och 2013 går 16 april - 01 maj.

En unik tur på 14-16 dagar som endast körs en-två gånger per år och när seriöst intresse och väder tillåter dem att lägga om schemat. Till den här avlägsna ön tar det ett drygt dygn att komma till med båt. På den här lilla atollen har knappt några människor alls och väldigt få dykare varit. Förutom några fiskare är det väl endast National geographic, J. Costeau, Scripps, Smithsonian institute och någon fransk expedition som har besökt atollen.

Håll ögonen öppna, nästa tur är planerad till April 2011, resp 2012 och 2013. För dig som vill uppleva något riktigt unikt är det här nog det näst häftigaste som går att göra med "normala" båtar och planering. Maila oss för offert och koll på platstillgång.


< Här ligger Clipperton Island >

Header

Logga in

Logga in för att få information om din bokade resa.

Nyhetsbrev