Febrina       

Febrina utgår från Walindi Plantation på New Britain för sina kryssningar ut i Kimbe Bay. Några gånger om året kör man lite alternativa rutter till bland annat Rabaul och Kavieng. Under kryssningarna har du möjlighet att uppleva mycket varierande och bra dykning med friska välmående korallrev, hajdyk med revhaj, silvertips, hammarhaj, vrakdyk med både flygplan och stridsvagnar mm, och naturligtvis en massa annat spännande marint liv.

Läs mer: Dykresa och liveaboard i Papua Nya Guinea Febrina med phtravel.se

Golden Dawn       

Golden Dawn är en av de finare båtarna i PNG och erbjuder kryssningar i olika delar av Papua Nya Guinea beroende på tid på året för att erbjuda det bästa som går att få. Ombord är det hög service och hög standard och dykningen är fantastisk. Du kommer att kunna uppleva allt från det allra minsta med pygmésjöhästar och små nakensnäckor, kräftdjur och annat till vrak, vackra korallrev till stora fiskar som valhaj, hammarhaj, valar och annat.

Läs mer: Dykresa och liveaboard i Papua Nya Guinea Golden Dawn med phtravel.se

Spirit of Niugini       

Spirit of Niugini är en fantastisk liveaboard som har sin hemmahamn vid i Milne bay och Tawali resort. Här kommer du ha möjlghet att få uppleva dykning när den är som bäst med platser för muckdiving, väggdyk, mantor, hammarhaj, valhaj, fantastiska koraller, gorgonier och ett myller av marin artrikedom på vissa platser som knappt går att komma i närheten av på många platser på jorden.

Läs mer: Dykresa och liveaboard i Papua Nya Guinea Spirit of Niugini med phtravel.se

Star Dancer       

Star Dancer i PNG är en stor liveboard som tar dig och upp till max 16 personer runt olika platser i de nordligare delarna av Papua Nya Guinea. Båten har normalt sin hemmabas vid Walindi Plantation utanför Hoskins men under några månader om året flyttar man längre norrut till Rabaul då väder och vindar är mer gynsamma för dykning längre norrut.

Läs mer: Dykresa och liveaboard i Papua Nya Guinea Star Dancer med phtravel.se

Header

Nyhetsbrev