Febrina

Liveaboard Febrina, dykresor och dykkryssningar till Kimbe Bay, Papua Nya Guinea

Stora stim med barracuda och tonfisk kan passera mitt fram för näsan på dig och likaväl som att du kan htta ett rikt macroliv med kräftdjur, pygmesjöhästar, nakensnäckor, bläckfisk, ghost pipefish och annat skoj. En tur in på Isisfloden in i djungeln omgiven av tropisk vegetation och sen dyka i ett blue hole där vatten kommer upp ur en underjordisk flod är en annorlunda upplevelse.

Under kryssningen har du stora chanser att få se delfiner och ibland även valar och tom späckhuggare kan dyka upp i Kimbe Bay. Febrina är 73 fot lång och kan ta upp till 12 gäster ombord. Hon har kryssat i Kimbe bay sedan början av 90-talet och ständigt görs nya upptäckter av både arter och dykplatser.

 

Från kunder:
"Hej!!

Ville bara berätta att PNG var toppen!! Allt var helt perfekt! Dykningen helt fantastisk, Febrina o dess crew underbar och hade super trevliga medresenärer!! Och allting har flutit på perfekt! Inte haft några som helst problem med flyg, hotel etc. Tack än en gång!! - Hade inte kunnat göra detta utan din hjälp - TACK!!"

 

 

Header

Logga in

Logga in för att få information om din bokade resa.

Nyhetsbrev