Liveaboarder och grupper

Den bästa och mesta dykningen i världen får du i regel alltid genom att dyka från båt, en så kallad liveaboard. Du kommer åt platser som är omöjliga att nå från land dit inte alla kan ta sig. Du slipper bära och släpa utrustning och du kommer ut från kusten där sikten generellt är sämre än längre ut i havet. Här hittar du ett urval av de liveaboarder vi erbjuder samt sammanställning av alla kommande grupper som är på gång. Tveka inte att höra av dig, sjävlklart kan vi skräddarsy din resa också.


Klicka på bilden så kommer du till alla våra kommande liveaboarder och gruppresor

Konceptet äta, sova, dyka har slagit igenom på många platser i världen och dykkryssningar eller liveaboarder finns i nästan alla jordens hav och i många länder. En annan stor fördel är att du som reser själv inte behöver tänka på de ofta stora enkelrumstillägg som finns på många hotell och dykresorter i världen.

En liveaboard är oftast det ultimata sättet att komma ut och dyka i världen och vi har ett enormt utbud att erbjuda dig för att du ska komma till jordens bästa dykning. När du dessutom kan resa i grupp tillsammans med erfarna ledare, fotografer, biologer, ekologer eller din lokala dykskola och klubb blir upplevelsen ännu roligare.

Klicka här för alla våra kommande liveaboarder och gruppresor