Gruppresor

Många gånger när man är ute och reser så dyker det upp enkelrumstillägg och andra extra kostnader för till exempel privat transfer och så vidare. Varför inte minimera dessa kostnader och samtidigt få chans att träffa nya människor som delar samma intresse, det vill säga, resor, dykning och äventyr. En liveaboard, en dykresa i grupp, dykresor tillsammans med andra är ett kul sätt att resa på.

Gruppresor, små och stora grupper med phtravel.se  Stim med catfish, dykresa till Malaysia

Vi erbjuder gruppresor året runt, både privata arrangemang för sällskap och dykklubbar men även öppna resor där vi tipsar om bra prisvärda alternativ till destinationer som erbjuder bra dykning för årstiden och dessutom ofta med en liten krydda som till exempel ett stopp i någon storstad eller annat.

Många som åker med på dessa resor återkommer regelbundet och många har träffat vänner för livet eller rent utav sin livspartner på en gruppresa. Målsättningen är att inga resor ska ställas in utan vi kör oavsett antal deltagare. Vissa gruppresor medföljer en representant från oss men resorna kan också gå utan följeslagare från oss. Vi ser dock till att Ni möts upp på destinationen av någon representant som tar er till slutdestinationen.

Har du frågor om våra gruppresearrangemang är du självklart välkommen att höra av dig!


Välkommen till vår värld!