Fantastiska Palau

Den här resan genomför vi tillsammans med Scuba Travel.
Palau är världens första land som är hajreservat, där det är enligt lag förbjudet att fiska haj, och blev nyligen inskriven på UNESCOs världsarvslista. Det har varit många beskrivningar av Rock Islands, inklusive ”En labyrint av smaragder flytande på en kobolt hav”. Skyddat av ett rev med vita sandstränder, finner man lugna vatten som är ett paradis för dykning, snorkling, bad och kajakpaddling.

Palaubild

På denna expedition kommer vi ha med oss den fantastiska UV-fotografen Alex Dawson. Alex som idag får anses vara en av världens verkliga toppfotografer med bilder publicerade i bland annat National Geographic och mycket mer. Alex kommer föutom att ledsaga dig på resa också kunna ge riktigt bra tips om hu du kan utvecklas som undervattensfotograt och säkert berätta spännande historier om dykning i grottor, stora djup och under isberg. Bered er på en spektakulär resa i alla bemärkelser.

SirenSailing

Det 40 meter långa segelfartyget Palau Siren är en mycket fin liveaboard som sjösattes 2012 då hon byggdes specifikt för att erbjuda året runt dykning i kring Palau. Hon är dessutom konstruerad efter samma specifikationer som sina två andra välkända systerfartyg Philippine Siren och Indo Siren. Hytterna är utrustade med en stor dubbelsäng alternativt två enkelsängar. Två av dem kan dessutom konverteras till endera dubbel eller enkelsängar allt för att kunna erbjuda så stor flexibilitet som möjligt. Matsalsdelen är rymlig och erbjuder bekväma sittplatser för alla måltider. Dykdäcket är bekvämt, stort och rymligt. Självklart finns det avdelade utrymmen för laddning och iordningställande av kameror och lampor och video utrustning.
PalauKarta

Pris
Från från 74 995 kr/
person (med flygpriser och valutakurser då resan initieras)

I priset ingår:
Flyg, inkl alla flygskatter, från Stockholm till Koror t/r
1 natt i början av resan i Manila i delat dubbelrum inkl frukost.
2 nätter i Palau i delat dubbelrum inkl. frukost.
10 nätter ombord på Palau Siren
1 natt i Guam på resan hem
Alla nödvändiga transfers på resmålen

På båten 20 feb -02 mar: 10 nätters kryssning med Palau Siren, 9 dagars dykning med 3-4 dyk per dag inkl guide, 12L tank, nitrox, full utrustning (ej dator eller lampor).

Alla måltider, snacks, varma drycker, juice, kakor, frukt, the, kaffe, Milo, läsk och öl.
Vidare ingår även lån av kajak.
Ombord finns även tvättservice och massage mot en avgift.

Tillkommer:
Marinparks- och hamnavgifter: ca 270 USD/person

Tillägg:
Ev enkelrum på hotellet före liveaboard
Ev enkelrum efter liveaboard
Alkohol (förutom öl)
Hyra av 15L tank

Add on:
Önskar ni stanna lite längre i Palau? Eller varför inte göra en kombinationsresa och stanna på Filippinerna på vägen hem? Vi kan rekommendera många exotiska ställen där. Även andra arrangemang i samband med resan kan anordnas. Hör av er så hjälper vi er.

Anmälan:
Betalning nr 1: Anmälningsavgift 5 000:-
Betalning flyg: Tidigast cirka 10 månader innan avresa
Betalning nr 2: Slutbetalning 60 dagar före avresa

Avbokning:
Vid avbokning är flygkostnaden förverkad oavsett tidpunkt.
Anmälningsavgiften är förverkad vid avbokning. Vi rekommenderar avbeställningsförsäkring.
Avbokning 90 dagar eller närmare avresa, 100 % av resans pris är förverkad.

Försäkringar:
Det är viktigt att ni har en komplett reseförsäkring som även täcker dykning, tryckkammare och evakuering, samt att ni har ett bra avbeställningsskydd.

 Samtliga prisexempel är med dagens flygpriser. Vi reserverar oss för valutaförändringar, ändrade priser från leverantörer och andra faktorer som står helt utanför vår kontroll

 

Header

Nyhetsbrev