Bahamas - Tigerhaj och andra hajar

10 platser kvar! 

thajkm
Foto: Klas Malmberg

Vi är oerhört glada att återigen kunna erbjuda den här fantastiska dykresan. De turer som vi gjort tidigare har fyllts upp snabbt, ibland inom 3 dagar. Nästa chans blir tidigast 2025
Intensiv hajdykning. Hajar direkt framför kameran och upp i knät på dig. Mer närkontakt än så här går inte att få någonstans i världen. Världens hajparadis upplever du naturligtvis med kamera i händerna.

storhkm
Foto: Klas Malmberg

Båten, Dolphin Dream, är 27 meter lång och tar upp till 12 gäster ombord. Generösa utrymmen och gott om plats för dykare med stora kameror med mera och allt i hög standard. Båten är mycket stabil och klarar även grov sjö väldigt bra vilket kan förekomma ibland och även om det inte går att friskriva sig mot sjösjuka så är båten extremt stabil jämfört med många andra liveaboarder i världen.

För dig som vill uppleva detta och samtidigt få lära dig mer om uv-fotografering och utvecklas som fotograf är det här ett gyllene tillfälle. Båtarna är ofta fullbokade lång tid i förväg och vi ljuger inte när vi säger att vi har väntat i snart två år på att få tillgång till just den här båten.

Under de dagar du är här och dyker så kommer en av Sveriges duktigaste UV-fotografer att coacha dig i undervattensfotografering och finnas till hands för att ge tips och råd om hur du kan utvecklas som fotograf. 

nurseshark
Foto: Klas Malmberg                                                                        Foto: Klas Malmberg

Resan riktar sig mot dig som vill dyka med stora fiskar och komma riktigt nära dessa havets toppredatorer och "husrevshundar". Självklart är resan öppen även för dig som inte fotograferar. Först till kvarn gäller, de här turerna brukar vara grymt efterfrågade och populära.

06 februari 2024
Avresa
ankomst och transfer till hotell

06 - 08 feb
2 nätter boende, del i dubbelrum eller enkelrum enligt önskemål.
Hotell ej fastställt ännu. 3*

08 feb
Taxi till Dolphin dream liveaboard

08 - 16 feb
9 dagar / 8 nätter ombord inklusive helpension
7 dykdagar med fokus på haj, haj, haj och tigerhaj

kmselfie hajkm1
Foto: Klas Malmberg                                                                   Foto: Klas Malmberg

16 feb
Avstigning i West Palm Beach och taxi till hotell

16 - 17 feb
1 natt på hotell, boende, del i dubbelrum eller enkelrum enligt önskemål.
Hotell ej fastställt ännu.3*

17 feb
Taxi till flygplats
hemfärd eller eget förlängt program enligt önskemål

18 feb
Åter hemma

Prisidé från 49.995;-- för liveaboard och 3 (2+1) natt på 3* hotell - del i dubbelrum

OBS! Internationellt flyg tillkommer!
Taxi på plats för transfers tillkommer

Avresa från Stockholm, Köpenhamn eller Oslo, Göteborg eller Helsingfors.

Prisidén är baserad på priser och gällande valutakurser i april 2022. Vi reserverar oss för ändringar av valutakurser, priser eller tillgång till plats hos flygbolagen. Endast slutbetalat arrangemang garanterar ett fast pris. Slutbeloppet kommer att justeras vid slutfakturering baserat på gällande valutakurs.