Wellenreng       

Wellenreng liveaboard erbjuder små grupper på fyra till sex personer fantastiskt personliga lösningar med härliga dykkryssningar i Komodo eller Raja Empat beroende på säsong. Är ni ett sällskap som vill åka iväg på en dykresa i sju till tio dagar eller mer för all del så är det här den ideala båten.  

Läs mer: Dykresor och liveaboarder till Indonesien med Wellenreng och PHTravel.se

Dewi Nusantara      

Ytterligare en av Indonesiens bättre liveaboarder är Dewi Nusantara. Hon är nära 31 meter lång och tar upp till 16 gäster. Kryssningar som går över 10 dagar varierar lite över säsongen och antingen går man från Bali till Komodo eller åt andra hållet. Alternativt så går man till Flores och Alor som huvudmål. Fantastiska koraller, väggdykning och massor av bra muckdiving och goda möjligheter att få se bland annat manta men mycket andra stora djur som valar, defliner och en hel del haj kan dyka upp i de här otroligt rika vattnen.

Läs mer: Dykresa och liveaboard i Indonesien Nusa Tengara Dewi Nusantara

Damai I       

Damai I kallas ofta Indonesien finaste liveaboard och det är det nog. Maximalt 8 gäster får plats och här badar du i lyx och komfort. Hytterna är på vardera 30 kvadratmeter och det finns både dusch och badrum till varje hytt.


Båten flyttar efter säsong och täcker in det bästa som Indonesisk dykning har att erbjuda. Papua med både Triton Bay och Fakfak, vraken vid Manokwari, Moluckerna med både de norra delarna och även Bandahavet, Sulawesi, Kalimantan, Nusa Tenggara med både Bali och Komodo med flera.

Beroende på vilken tur du är intresserad av så kommer du att få njuta till max, både av båten och av dykningen. Båten är extremt populär och du bör boka minst 24 månader i förväg, helst mer, för att kunna få njuta av den här lyxbåten.

Läs mer: Dykresa och liveaboard i Indonesien Bali Damai I med phtravel.se

Pindito       

Pindito är ett segelfartyg och en av de bättre liveaboarder som går i indonesiska vatten. Hon är mycket populär och du bör boka två till tre år i förväg för vissa turer. Du som vill uppleva de indonesiska dykvattnens fantastiska korallrev och rika marina liv har möjlighet att dyka i områden som Raja Empat i Papua Barat, Moluckerna, Sulawesi och Komodo med den här båten.

Läs mer: Dykresa och liveaboard i Indonesien Komodo Pindito med phtravel.se

Adelaar       

Adelaar erbjuder dykning kring Bali och Komodo och öarna däremellan såsom Lombok, Sumbawa, Moyo och Sangeang. Båten är 127 fot lång och håller mycket hög och lyxig klass. Totalt ombord finns det plats för endast 8 gäster. Dykningen kring Bali och Nusa Tengara är mycket varierande. macrolivet är rikt och du som gillar till exempel nakensnäckor och små kräftdjur kommer att hitta mycket spännande och har du tur så kommer även mantor i stora grupper och en och annan Mola Mola (klumpfisk) att kunna ses.

Läs mer: Dykresa och liveaboard i Indonesien Bali Komodo Adelaar med phtravel.se

Header

Nyhetsbrev