Dewi Nusantara      

Dewinusantara

En av Indonesiens största liveaboarder är Dewi Nusantara som är hela 57 meter lång och med maximalt 18 gäster ombord. Till det 17 + 3 personal. Hytterna är stora och det finns dessutom en svit ombord som är makalösa 45 kvadratmeter stor. Dykningen i Raja Empat (fyra kungar) är otroligt artrik och är ett epicentrum för biologisk mångfald. Olika arter av haj, stora stim med fisk och makalösa mängder av små varelser, allt toppat av en enastående vacker natur.

Läs mer: Dykresa och liveaboard i Indonesien. Dykresor med Dewi Nusantara med PH Travel

Damai I       

Damai I kallas ofta Indonesien finaste liveaboard och det är det nog. Max 8 gäster får platser och här badar du i lyx och komfort. Hytterna är på vardera 30 kvadratmeter och det finns både dusch och badrum till varje hytt.


Båten flyttar efter säsong och täcker in det bästa som Indonesisk dykning har att erbjuda. Papua med både Triton Bay och Fakfak, vraken vid Manokwari, Moluckerna både norra delarna och även Bandahavet, Sulawesi, Kalimantan, Nusa Tenggara med både Bali och Komodo med flera öar.

Beroende på vilken tur du är intresserad av så kommer du att få njuta till max, både av båten och av dykningen. Båten är extremt populär och du bör boka minst 24 månader i förväg helst mer för att kunna njuta av den här lyxbåten.

Läs mer: Dykresa och liveaboard i Indonesien Papua Damai I med phtravel.se

Raja Ampat Aggressor      

Liksom fler och fler båtar i Indonesien så flyttar sig den högklassiga Raja Ampat Aggressor till olika delar av Indonesien beroende på årstid. Papua och Moluckerna med Halmahera och sydmoluckerna är som bäst under en del av året och här hittar du ännu orörda platser och man erbjuder både explorationdives och rena turer med dykning vid helt okända platser. Fantastiska korallrev, mängder av fisk, ett rikt makroliv i världens artrikaste hav men här kan du lika gärna se mantor, valhaj, valar och annat.

Läs mer: Liveaboard Raja Ampat Aggressor, Dykresor till Indonesien med PH Travel

Pindito       

Pindito är ett segelfartyg och en av de bättre liveaboarder som går i indonesiska vatten. Hon är mycket populär och du bör boka två till tre år i förväg för vissa turer. Du som vill uppleva indonesiska dykvattens fantastiska korallrev och rika marina liv har möjlighet att dyka i områden som Raja Empat i Papua Barat, Moluckerna, Sulawesi och Komodo med den här båten.

Läs mer: Dykresa och liveaboard i Indonesien Papua Pindito med phtravel.se

Header

Nyhetsbrev