Pelagian       

Pelagian är en liveaboard i lyx både vad gäller service och själva båten och framförallt dykningen. Ingenstans i världen som i skärgården kring Tukang Besi sydost om Sulawesi hittar du korallrev i sånt fantastiskt skick som här. Till det ett myller av marint liv framförallt på macronivå men här finns även revhaj, delfiner och om turen står dig bi så finns även späckhuggare, valhaj och andra stora valar och fiskar i dessa otroligt rika vatten.

Läs mer: Dykresa och liveaboard i Indonesien Pelagian med phtravel.se

Ocean Rover       

Liksom fler och fler båtar i Indonesien så flyttar sig den högklassiga Ocean Rover till olika delar av Indonesien beroende på årstid. Sulawesi erbjuder fantastisk dykning nästan oavsett vilka delar du åker till. Ocean Rover kör turer till Norra Sulawesi med Lembeh, Bangka, Siau, Ruang, Sanghie arkipelagen, Biaro och självklart till öarna kring Bunaken marine park. Även turer till Banggai finns med i utbudet. Fantastiska korallrev, mängder av fisk, ett rikt makroliv i världens artrikaste hav men här kan du lika gärna se stora fiskar och ibland mantor, valar och annat.

Läs mer: Dykresa och liveaboard i Indonesien Ocean Rover med phtravel.se

Damai I       

Damai I kallas ofta Indonesien finaste liveaboard och det är det nog. Max 8 gäster får platser och här badar du i lyx och komfort. Hytterna är på vardera 30 kvadratmeter och det finns självklart både dusch och badrum till varje hytt.


Båten flyttar efter säsong och täcker in det bästa som Indonesisk dykning har att erbjuda. Papua med både Triton Bay, fakfak, vraken vid manokwari, Moluckerna både norra delarna och även Bandahavet, Sulawesi, Kalimantan, Nusa Tenggara med både Bali och Komodo med flera.

Beroende på vilken tur du är intresserad av så kommer du att få njuta till max, både av båten och av dykningen. Båten är extremt populär och du bör boka minst 24 månader i förväg helst mer för att kunna njuta av den här lyxbåten.

Läs mer: Dykresa och liveaboard i Indonesien Kalimantan Damai I med phtravel.se

Dewi Nusantara       

Dewinusantara

En av Indonesiens största och lyxigaste liveaboarder är Dewi Nusantara, hela 188 fot lång (57 meter) och max 18 gäster ombord. Till det 17+3 personal vilket gör att du har otroligt med plats ombord. Hytterna håller hela 17 kvadratmeter och det finns en svit ombord som är 45 kvadratmeter stor. Dykningen kring norra Sulawesi är riktigt riktigt bra med en härlig blandning av stort och smått. Fantastiska koraller, väggdykning och massor av bra muckdiving.

Läs mer: Dykresa och liveaboard i Indonesien Sulawesi Dewi Nusantara med phtravel

Header

Nyhetsbrev