Raed Suites Hotel

Aqaba är en trevlig stad i södra Jordanien som sjuder av liv och rörelse. För dig som vill shoppa, kunna välja restaurang på kvällarna och se och träffa folk så ska du välja att bo på här i norra delen av Röda havskusten och inte i de söderut liggande större resorterna. Vill du bo billigt, enkelt men helt ok så är Raed Suites helt ok. Dykcentret kommer och hämtar dig varje dag för att sen ta med dig ut till dykningen vid Röda Havets stränder.

Läs mer: Dykresa till Jordanien Raed Suites med phtravel.se

Radisson Blu, Tala Bay

SAS Radisson Blu i Tala Bay är för dig som gillar mycket bra boende, paket med halvpension, tillgång till strand och lugn och ro. Här finns Extra Divers dykcenter men det går även att boka dykpaket med en våra arrangörer som håller till i Aqaba och hämtar er här dagligen för transfer till deras beachresort varifrån dykningen i så fall.
Dykningen i Jordanien är väsentligt bättre än på den andra sidan av Aqabaviken, här är korallerna friskare och mer välmående och här är det lite mer variation. Både natur- och vrakdyk kan erbjudas. En av de mer udda upplevelserna är till exempel Kung Abdallahs tank.

Läs mer: Dykresa till Jordanien Radisson Blu med phtravel.se

Marina Plaza

På Marina Plaza bor du bekvämt med hög standard, egen strand och här finns även ett dykcenter. Dykningen i Jordanien är för att vara så långt norrut i röda havet bra. Enkel dykning med blandade bottnar med korallträdgårdar, väggar täckta med koraller, ett och annat vrak, ibland sandbotten med några sporadiskt utslängda korallblock. Gott om fisk och för dig som fotograferar väldigt enkelt att ta bra bilder.

Läs mer: Dykresa till Jordanien Marina Plaza med phtravel.se

Header

Nyhetsbrev