M/V blue Honors Legacy      

bhleg

blue Honors Legacy är verkligen en av Maldivernas i dag absolut mest högklassiga båtar. Stora generösa utrymmen och mycket hög standard. Stora fiskar som manta och valhaj brukar stå överst på önskelistan men på vissa platser finns chans att se hammarhajar, revhajar, örnrockor och mycket, mycket annat. Här finns även ett rikt makroliv för dig som gillar det och även flera trevliga vrak.

Läs mer: Dykresa till Maldiverna, M/V blue Honors Legacy, blue o two

Adora      

Adora

Adora är en mycket fin båt som drivs av Maldives Boat Club. Deras nytillskott ger dig en dykresa med bra standard och bra mat. Dykningen sker som från nästan alla båtar från en dhoni och man kör rutter beroende på årstid till olika delar av Maldiverna.

Läs mer: Adora, liveaboard i Maldiverna med PH Travel

Virgo    

Virgo

MV Virgo är en båt med mycket bra standard. Med sina dryga 30 meter i längd och med plats för upp till 16 gäster är hon en relativt liten båt och standarden är genomgående bra. Maldivernas säsonger eller monsuner gör att dykningen är olika bra på olika sidor om landet beroende på årstid. Som för alla båtar så går det naturligtvis att boka hela båten för grupper som vill köra en egen dykresa och då kan man alltid försöka styra och önska en särskild rutt. Hajar, valhajar, manta, vrak eller naturdyk. Maldiverna har väldigt bra dykning på många platser att erbjuda.

Läs mer: Dykresa och liveaboard till Maldiverna med MV Virgo och PH Travel.se

Leo     

Leo

MV Leo är en båt med bra standard och helt nyrenoverad från 2012. Med sina dryga 35 meter i längd och med plats för upp till 16 gäster är hon en relativt liten båt och standarden är genomgående bra. Maldivernas säsonger eller monsuner gör att dykningen är olika bra på olika sidor om landet beroende på årstid. Som för alla båtar så går det naturligtvis att boka hela båten för grupper som vill köra en egen dykresa och då kan man alltid försöka styra och önska en särskild rutt. Hajar, valhajar, manta, vrak eller naturdyk. Maldiverna har väldigt bra dykning på många platser att erbjuda.

Läs mer: Dykresa och liveaboard till Maldiverna med MV Leo och PH Travel.se

Sachika       

Sachika är en mycket fin liveaboard som går i de Maldiviska vattnen där turerna varieras lite efter säsong för att finna den bästa dykningen. Maldiverna är av många ansett som ett av världens dykparadis och när du åker med Sachika så har du möjlighet att få se många trevliga dykplatser med blandade upplevelser såsom rev, vrak och ett oerhört rikt marint liv. Stora fiskar som manta och valhaj brukar stå överst på önskelistan men på vissa platser finns chans att se hammarhajar, revhajar, örnrockor och mycket, mycket annat. Här finns även ett rikt makroliv för dig som gillar det och även flera trevliga vrak.

Läs mer: Dykresa och liveaboard i Maldiverna Sachika med phtravel.se

Carpe Diem       

Carpe Diem är ytterligare ett exempel på nya moderna högklassiga båtar i Maldiverna där allt större förväntningar på båtens standard sätter nivåerna för dykningen här. Vattnen i Maldiverna är fulla med liv, både ryggradslösa djur och stora fiskar som hammarhaj, revhaj, mantor, valhaj och andra större fiskar ses regelbundet och när du inte dyker så njuter du av bra service, bra mat och att bara vara ombord på den här mycket fina båten.

Läs mer: Dykresa och liveaboard i Maldiverna Carpe Diem med phtravel.se

Orion      

Orion

MV Orion är en crygt 40 meter lång liveaboard med mycket hög standard. Liveaboarderna i Maldiverna körs och anpassas efter rådande väder, vindar, strömmar och säsong för att ge bästa tänkbara dykning. Maldivernas säsonger eller monsuner gör att dykningen är olika bra på olika sidor om landet beroende på årstid. Som för alla båtar så går det naturligtvis att boka hela båten för grupper som vill köra en egen dykresa och då kan man alltid försöka styra och önska en särskild rutt. Hajar, valhajar, manta, vrak eller naturdyk. Maldiverna har väldigt bra dykning på många platser att erbjuda.

Läs mer: Dykresa och liveaboard i Maldiverna med Orion med phtravel.se

Header

Nyhetsbrev