Dive Blue Waters       

I den lilla byn Qala vid östra Gozo ligger Dive Blue Waters dykcenter. Inte störst, inte billigast, inte dyrast men absolut med bäst service på ön och med ett härligt engagegmang och vilja att alltid försöka hjälpa till, även med sånt vid sidan av dykningen. Boende kan du få vid deras egna lägenheter och är det fullt där finns flera alternativ med lägenheter med självhushåll, farmhouse ovh även bättre hotell, (4 eller 5 * vid färjeterminalen).

Läs mer: Dykresa till Gozo Dive Blue Waters med phtravel.se

Grand Hotel Gozo       

Precis ovanför hamnen vid Mgarr ligger Grand Hotel med en härlig utsikt över det blåa medelhavet (eller mot inlandet). Det här hotellet bjuder dig på bra standard vad gäller boende och service och för dig som värdesätter just bekvämlighet istället för lägenheter med självhushåll är Grand ett riktigt bra alternativ. Även om du bor här så kommer självklart personalen och hämtar dig inför dagens dykningar.

Läs mer: Dykresa till Gozo Grand Hotel med phtravel.se

Solana Hotel       

Solana Hotel är ett mycket bra hotell och ligger nästan på Maltas nordvästra spets i Mellieha. Här bor du mycket bra och har tillgång till bra dykplatser i närheten. Dykning på malta är mycket inriktat på vrakdykning. Det marina livet är sparsamt i Medelhavet men här upplever du ofta mycket bra sikt, ibland upp till 60 meter. Här finns mängder av vrak i olika storlekar och på olika djup. Vackra klippformationer med grottor och överhäng med ett mycket fint ljusspel är också populära inslag.

Läs mer: Dykresa till Malta Solana med phtravel.se

Seashell Dive Cove       

Dykcentret vid Mellieha bay vi använder är Seashell dive cove. Här erbjuds dykning både från land och från båt. För dig som är intresserad av teknisk dykning både för nöjes skull eller vill utbilda dig så finns här alla möjligheter. Dykningen är enkel och ofta med mycket bra sikt. Vrakdykning, grottor, häftiga klippformationer men det marina livet är väldigt sparsamt med i Medelhavet även om du kan hitta både sjöhästar, rockor, barracudor, bläckfisk, nakensnäckor och mycket annat.

Läs mer: Dykresa till Malta Seashell dive cove med phtravel.se

Header

Nyhetsbrev