Bucuti Beach       

Bucuti Beach är ett mycket trevligt hotell som ligger en bit norr om flygplatsen. Hit kommer framförallt par men även lite större sällskap. Det är också fullt möjligt att åka hit och gifta sig på plats. Bucuti Beach Hotel ligger lite avsides och det är lugnt och stillsamt. (Barnfamiljer är "tyvärr" inte välkomna) och bra service. Stora öppna ytor, beach direkt utanför och det är lätt att komma ner i varv här. För dig som söker bra boende och lugn och ro och vill komplettera dagarna med lite dykning är det här ett bra val.

Läs mer: Dykresa till Aruba Bucuti med phtravel.se

Divi Aruba       

Divi Aruba är en 3-stjärnig beach resort där du erbjuds all inclusive. Här njuter du av en fantastisk strand, sol och bad och förmånen att äta och dricka när du vill. Här finns alltid något att göra och på kvällarna är det någon form av underhållning.

Läs mer: Dykresa till Aruba Divi Aruba med phtravel.se

Tamarijn Aruba       

Tamarijn Aruba är en 4-stjärnig beach resort där man erbjuder all inclusive. Njut av en av karibiens bästa stränder, sol, bad och förmånen att äta och dricka när du vill. Här finns alltid något att göra och på kvällarna är det någon form av underhållning.

Läs mer: Dykresa till Aruba Tamarijn med phtravel.se

Header

Nyhetsbrev