Belmar Apartments       

Belmar är ett privatägt lägenhetshotell där varje lägenhet hyrs ut av ägarna när de inte själva är där. Det innebär att de är fullt möblerade och mycket personliga. Resorten ligger på södra sidan om flygplatsen med en fantastisk utsikt över havet. Upplev solnedgångar från din balkong, nere vid uteplatsen och poolen eller ute på bryggan och har du tur kommer delfinerna simmande på eftermiddagen när solen är på väg ner.

Läs mer: Dykresa till Bonaire Belmar Apartments med phtravel.se

Buddy Dive Resort       

buddy dive

Upplev Bonaire och Buddy Dive Resort. Ett lugnt paradis som erbjuder fantastiska solnedgångar, svalkande vindar och kristallklart turkost vatten.  Buddy's är en resort där du kan DYKA DYKA DYKA, ta del av flera olika aktiviteter eller bara sitta och koppla av och njuta av omgivningen.

Läs mer: Dykresa till Bonaire Buddy Dive Resort med phtravel.se

Captain Don's Habitat       

Ett av de äldsta dykcentren på Bonaire och mycket uppskattad för sin höga standard och närheten till bra dykning direkt på husrevet. Du som vill dyka mycket har tillgång till husrev, båtdyk och inom kort även Drive & Dive paket. Annars är det jättelätt att hyra bil direkt vid resorten.

Läs mer: Dykresa till Bonaire Captain Dons Habitat med phtravel.se

Caribbean Club       

Caribbean Club består av flera små lägenheter eller studios samlade som en egen liten "stugby" vid havet norr om Kralendijk och Buddy Dive Resort.
Vissa lägenheter har utsikt mot havet och andra med garden view. Friska vindar och utsikt mot solnedgången gör Caribbean club till en populär resort bland dykare.

Läs mer: Dykresa till Bonaire Caribbean Club med phtravel.se

Divi Flamingo       

Divi Resort på Bonaire, färgglatt, opretentiöst enkelt och roligt. Här hittar du boende bara några minuter från stan, Casino, pool, restauranger och naturligtvis eget dykcenter med möjlighet att hyra bil på plats för ditt Drive & Dive paket. Självklart erbjuds även båtdykning.

Läs mer: Dykresa till Bonaire Divi Flamingo med phtravel.se

Harbour Village       

Harbour Village SPA & Marina Resort - Bonaire lyxigaste alternativ vad gäller boende. Från lägenheter till lyxiga sviter. Självklart erbjuds här även dykning och man har ett eget dykcenter. Resorten ligger ca 10 minuter med bil från stan. Här finns restauranger men alla lägenheter har även eget kök att tillgå. 

Läs mer: Dykresa till Bonaire Harbour Village med phtravel.se

Lagoen Hill       

Lagoen Hill på Bonaire är ett litet område ca 15 minuter med bil utanför stan och en stor höjd mitt på ön. Här finns en rad små hus eller studios som de kallas samlade. För dig som söker avkoppling och vill slippa folk och kan tänka dig att bo en bit bort från havet så är detta ett helt ok alternativ, samma sak om man är många som vill resa och vara för sig själva.

Läs mer: Dykresa till Bonaire Lagoen Hill med phtravel.se

Plaza Resort Bonaire       

Plaza Resort erbjuder Bonaires största resort och är ett av få med en egen sandstrand (En av få som finns alls på ön). Hotellet har hög standard och eget dykcenter. Dagliga båtturer erbjuds liksom dykning direkt från stranden eller kör det som är populärast med ett Drive & Dive paket. På Plaza har du dessutom den största och bästa frukostbuffén på ön, bara den är värd ett besök. 

Läs mer: Dykresa till Bonaire Plaza Resort med phtravel.se

Header

Nyhetsbrev