Lions Dive       

Lions Dive är dykning på Curaçao ! Flera hotell i närheten tar sina kunder till dykcentret Ocean Encounters här och du som bor här har även fri entré till akvariet. För dig som vill veta vad det är du ser i havet är detta idealiskt och med strand, restauranger och även tillgång till delfinariet så är detta det givna alternativet för en dykresa till Curaçao.

Läs mer: Dykresa till Curacao Lions Dive med phtravel.se

Avila Beach Hotel       

Avila Hotel är Curaçaos äldsta hotel och har erbjudit boende i över 60 år. Här bor du som gillar lyx och hög standard i en omgivning full av historia och som erbjuder lugn och ro. Dykning finns absolut möjlighet att komplettera med men vi skulle i första hand rekommendera boendet för dig som bara vill ha bra semester. Dykningen är nästan lika bra som på Bonaire och här finns gott om marint liv och även några vrak att dyka på.

Läs mer: Dykresa till Curacao Avila Hotel med phtravel.se

Kura Hulanda       

Kura Hulanda finns på två ställen och är en riktigt unik upplevelse. Inne i Willemstad är boendet lika mycket museum som bostäder där alla lägenheter är unika. Här finns spa och casino, nära till shopping och sightseeing. Bor du här i stan så är kanske inte dykningen det primära även om du har möjlighet till det också. Lättast är dock att boka dykningen i så fall på plats. Du som väljer att bo på västra sidan i Lodge Kura Hulanda Beach Club kan dock fokusera mer på dykningen med utsikt över havet och lugn och ro.

Läs mer: Dykresa till Curacao Kura Hulanda med phtravel.se

All West Apartments       

Nästan på den västra spetsen vid dykplatsen "Alice in Wonderland" ligger en All West Apartments. Här bor du i lägenheter som erbjuder en underbar utsikt över havet och solnedgångar varje kväll. Bekvämt och enkelt och med hyrbil tar du dig vart du vill på ön. Närmaste sandstrand ligger ca 15 minuter bort. Alla lägenheter har eget kök så det är lätt att ordna med mat och möjlighet att köra barbeque finns också.

Läs mer: Dykresa till Curacao All West med phtravel.se

Super Club Breezes       

Super Club Breezes Resort & Spa ligger granne med Lions Dive men här är det lite högre standard och all-inclusive med mat och dryck som gäller. All dykning sker med dykcentret Ocean Encounters och du kan dyka direkt på husrevet. Dykningen är typiskt karibisk och du kan se sköldpaddor, fiskar, kräftdjur och massor av svampdjur och koraller och annat i vatten med ofta minst 25-30 meter sikt.  

Läs mer: Dykresa till Curacao Super Club Breezes med phtravel.se

Header

Nyhetsbrev