Palau Aggressor       

Palau Aggressor erbjuder vid de svampliknande Rock islands en spännande variation av dykplatser.
Vrak från andra världskriget, hajdykning i kanalerna, blå hål, en sötvattenssjö med maneter som inte bränns och även några få grottor. Till det massor av fisk i starkt strömmande vatten som drar till sig mycket näring och en hel del stor fisk. Olika arter av haj och diverse stora rockor vid en del av dykplatserna är nästan "vardagsmat".

Läs mer: Dykresa och liveaboard i Palau Aggressor med phtravel.se

Ocean Hunter I       

Ocean Hunter I är en lite personlig liveaboard perfekt för mindre sällskap på upp till sex personer. Kryssningar kan göra flexibla och åka och hålla sig på platser där sällskapet kommer överens. Dykningen på Palau erbjuder ofta bra sikt och ofta stor fisk med olika sorters haj, rockor, sköldpaddor, stora stim med fisk och även massor av mindre ryggradslösa djur som nakensnäckor, kräftdjur och nässeldjur.

Läs mer: Dykresa och liveaboard i Palau Ocean Hunter I med phtravel.se

Ocean Hunter III       

Ocean Hunter III är en liveaboard med hög klass och som kryssar i Palaus vatten men ibland gör turer ändå upp till Yap. Palaus rika vatten är för dig som gillar att se hajar, rockor och stim av fisk men även väggdyk, korallträdgårdar, vrak och att ha en avstressad miljö omkring dig. Ute vid dykplatser som tex Blue Corner är det ofta strömt och revkrok som gäller för att inte driva bort men i gengäld är det ofta mycket stor fisk och action här.

Läs mer: Dykresa och liveaboard i Palau Ocean Hunter III med phtravel.se

Rock Islands Aggressor      

Rock Islands Aggressor i Palau är ännu en liveaboard i detta dykparadis. Till Palau åker du som vill se mycket fisk, stor fisk med mycket action, dvs haj, barracudor, tonfisk, lite blandat med örnrockor, manta och sen ett och annat vrak. Till det ett rikt marint liv med allt från bläckfisk, kräftdjur, mandarinfiskar och mycket annat i vatten som ofta erbjuder mycket bra sikt.

Läs mer: Dykresa och liveaboard i Palau Rock Islands Aggressor med phtravel.se

Header

Nyhetsbrev