Pacific Resort

Ca 30 minuter från flygplatsen på Koror Island ligger Palaus kanske bästa hotell och det enda med egen strand. Palau Pacific Resort erbjuder lyx och komfort och här känns som du har nära till paradiset även om det kan vara ganska mycket folk. Dykningen på Palau erbjuder mycket stor fisk, strömt vatten och ett mycket rikt marint liv. Här har numera regeringen också infört totalt stopp mot hajfiske.

Läs mer: Dykresa till Palau Pacific Resort med phtravel.se

Rose Garden

På Meyuns island, ligger Rose Garden Resort på en sluttning med vy ut över Filippinska havet och viken utanför stan Koror. Stenlagda gångar och trappor leder upp till toppen till de 10-tal bungalowerna av trä och betong. Här bor du enkelt, bra och bekvämt och har tillgång till dykning där du blir upphämtad av dykcentret. De flesta av Palaus dykplatser når du på dagsutfärder men du hinner inte så många dyk per dag som på till exempel en liveaboard. Gott om stor fisk, mycket haj, ofta mantor och stim med barracuda, tonfisk och annat är typiska saker du upplever.

Läs mer: Dykresa till Palau Rose Garden med phtravel.se

Royal Resort

Beläget på östkusten av ön Malakal ligger Palau Royal resort och ägs av Nikko Hotels International. Ca 25 minuter med bil från flygplatsen och några få minuter in till stan. Här erbjuds avkoppling och många olika aktiviteter. Restaurang finns och alla drygt 150 rum har TV, aircondition, egen balkong mm. För dig som gillar hög standard och vill ha ett centralt läge så är det här ett bra hotell på Palau.

Läs mer: Dykresa till Palau Royal Resort med phtravel.se

West Plaza

För dig som söker lite billigare lösningar och prioriterar dykningen mer än boendet men ändå vill ha ok standard så är West Plazas boenden helt ok. Palau erbjuder dig som vill ha bra sikt och se mycket stor fisk mycket bra dykning, men här finns även vrak och massor smått att se för dig som är intresserad.
Palau anses vara en av världens bättre destinationer och är mycket populärt bland amerikaner och folk från Asien.

Läs mer: Dykresa till Palau West Plaza med phtravel.se

Header

Nyhetsbrev