Okeanos Aggressor       

Okeanos Aggressor är en av många båtar som går till Cocos Island. Drygt 30 timmar ut från hamnen på fastlandet ligger den här magiska ön. När du kommer fram är det goda möjligheter att se hundratals fåglar, delfiner och valar leka i ytan. Dykningen vid Cocos Island lockar folk från hela världen på grund av den mycket spektakulära dykningen. Få platser kan erbjuda så mycket action på en så liten koncentrerad yta.

Läs mer: Dykresa och liveaboard i Costa Rica Cocos Island Okeanos Aggressor med phtravel.se

Okeanos Aggressor II      

Okeanos Aggressor II är en drygt 37 meter lång båt som tar upp till 22 personer. Tidigare har hon kryssat i karibiska vatten men flyttades sen till Stilla havet där hon nu går till det fantastiska Cocos Island. Hon är en av totalt sex båtar som numera går dit, fem från Costa Rica och en från Panama. Dykningen ombord är bekväm då man har två följebåtar som snabbt tar dig och övriga till bra igångsplatser. Hit åker du för att se stor fisk och mycket fisk.

Läs mer: Dykresa och liveaboard i Costa Rica Cocos Island Wind Dancer med phtravel.se

Sea Hunter       

Seahunter är ett nära 40 meter långt fartyg som tar upp till 18 gäster. Hon är byggd 1980 och anses av många vara en av världens bästa liveaboarder. Här blir du omhändertagen i ganska lyxiga förhållanden och dykningen på Cocos Island är verkligen för dig som vill ha komfort och uppleva stor fisk. Här är det vanligt med stora stim av tonfisk, barracudor, delfiner, mycket revhaj och sköldpaddor och naturligtvis det som Cocos kanske är mest känt för, de stora stimmen med hammarhaj.  

Läs mer: Dykresa och liveaboard i Costa Rica Cocos Island Sea hunter med phtravel.se

Argo       

Argo är idag en kombination av forskningsfartyg och liveaboard. Båten är 40 meter lång och kan ta upp till 16 gäster. Båten har stor kapacitet att lyfta och hon är bred och stabil i havet oavsett väderlek. Till Cocos kommer du för att dyka med stor fisk och den typiska sinnebilden många har härifrån är nog de stora stimmen med hammarhaj.  

Läs mer: Dykresa och liveaboard i Costa Rica Cocos Island Argo med phtravel.se

Header

Nyhetsbrev