Cristal Ballena       

Cristal Ballena är en resort med hög standard. Vid Stillahavskusten ligger det här hotellet med en underbar vy ut över havet. Mystic Divecenter kommer och hämtar här för utfärder till främst Isla del Caño. Dykningen är riktigt bra och lugna dagar när du kan komma till Pinacle del diablo så finns chanser att få se tigerhaj, tjurhaj, stim med revhajar, mantor, mobulas, mängder av barracudor och tonfisk, sjöhästar och mycket annat.

Läs mer: Dykresa till Costa Rica Cristal Ballena med phtravel.se

La Cusinga Lodge       

I Costa Ricas södra del av Stillahavskusten i Ballena ligger en liten eco lodge som heter La Cusinga. Här har du nära till naturen och här finns Mystic Divecenter som hämtar upp dig för dykningen. Bortsett från Cocos Island som står i en klass för sig gällande marin mångfald, antal djur, sikt och inte minst pris så är Isla del Caño Costa Ricas bästa dykning och när det går att komma längst ut här (cirka en timme från kusten) så har du chans att få se både tigerhaj och tjurhaj.

Läs mer: Dykresa till Costa Rica La Cusinga med phtravel.se

Ocotal Beach Resort       

En underbart belägen resort med utsikt över Ocotal beach. En av många fina stränder i Costa Rica. På den Costaricanska västkusten mot Stilla havet har du en underbar miljö med lugn och stillhet och tillgång till mycket bra och varierande dykning. 

Läs mer: Dykresa till Costa Rica Ocotal med phtravel.se

Header

Nyhetsbrev