Angermeyer Waterfront Inn       

På Galapagos är boendet mycket begränsat. En av resorterna i Puerto Ayora vi har valt är Angermeyer Waterfron Inn. Ett bra hotell med bekvämt boende, nära till restuaranger och "uteliv"- det lilla som finns här - och möjlighet att köra dykutfärder på dagsbasis. Dykningen i Galapagos är normalt bra överallt alltid men även om du inte kan komma till de "hetaste" platserna härifrån kommer du ha möjlighet att se både hammarhaj, revhajar, sjölejon, massor av fisk, stingrockor mm under en dagsutfärd.

Läs mer: Dykresa till Galapagos Angermeyer med phtravel.se

Finch Bay Eco Hotel       

Finch Bay Hotel på ön Santa Cruz ligger precis utanför Puerto Ayora. Det är det enda hotellet med egen strand och här finns även tillgång till snorkling vid las Grietas. Hotellet håller hög standard och för dig som sätter kvalitet på boendet är det här det självklara valet för boende på just Galapagos. Dykutfärder och dagstripper med båt tillhandahålls direkt av hotellet via ett lokalt dykcenter.

Läs mer: Dykresa till Galapagos Finch Bay med phtravel.se

Red Mangrove Galapagos       

Red mangrove resort på Galapagos erbjuder bra men enkelt boende på inte mindre än fyra öar. (Endast fem av öarna är bebodda). Santa Cruz är den stora "staden" med över 15.000 invånare och där är det mest bekvämt att bo. På ön Floreana och "staden" Puerto Velasco Ibarra finns Red Mangrove Lava Lodge som erbjuder boende men här bor endast ca 150 invånare.

Läs mer: Dykresa till Galapagos Red Mangrove med phtravel.se

Header

Nyhetsbrev