Om oss

Vår värld har mycket att erbjuda dig och alla dykare.

P & H Travel & Dive AB är ett bra exempel på lyckade tillfälliga omständligheter. Företaget grundades av två lika dyk-, rese- och uv-fotointresserade personer som båda delar samma intresse och passion - att finna den ultimata dykresan och/eller dykupplevelsen.

Med en gedigen bakgrund som dykinstruktörer, resesäljare, världsresenärer och företagsledare har vi de bästa förutsättningarna att kunna erbjuda dig den dykresa som du drömmer om. 

Oavsett om det gäller en resa till våra närliggande destinationer såsom Island, Malta eller Röda havet eller till de mest avlägsna delarna och mest odykta delarna av vår planet är vi din naturliga samtalspartner. Vi kan ge dig råd om vad helst du önskar när du bokar med oss.

För att kunna erbjuda dig detta har vi avtal med inte bara de bästa resorterna och liveabordbåtarna utan även ett flertal olika alternativ för att vi skall kunna möjliggöra din drömresa. Du är nu endast ett samtal eller ett e-mail från att din dröm skall bli verklighet.

Välkommen till vår värld under vattnet!

Per Lagerberg, www.phtravel.se

Per Lagerberg
per[a]phtravel.se


PS. Naturligtvis har vi ställt lagstadgad resegaranti till kammarkollegiet, sök på vårt organisationsnummer: 556757-8066

 

Header

Logga in

Logga in för att få information om din bokade resa.

Nyhetsbrev