Misool Eco Resort

Misool Eco resort, dykresor till Nya Guinea och Raja Empat, Indonesien

För dig som söker paradiset är Misool Eco Resort väldigt väldigt nära. Här hittar du lugn och avkoppling  och när du väl kommit hit efter en lång resa så kommer du att komma ner i varv myket snabbt. Fräscha moderna bungalows i en paradisisk miljö, god mat och fantastisk dykning som erbjuds i olika lösningar gör att den mest kräsne dykaren ska känna sig bortskämd. Det tar tid att komma hit men det är väl värt besväret för det är en fantastisk plats dit många ännu inte har eller kommer att kunna komma på många många år.

Alla bungalows har en egen uteplats och här kan du lätt sitta en helt dag och helt plötsligt komma på att du glömt bort varför, hur och när du kom hit. Den långa resan hit är värd besväret för dig som söker det lilla extra.
Dykningen är riktigt riktigt bra och här är vattnen skyddade mot fiske och en stor del av området är ett marint reservat. Mantor, revhajar, mängder av vackra och märkliga fiskar och en stor mängd ryggradslösa djur.

Misool Eco Resort är för dig som söker en fantastisk dykresa med dykning i högsta klass. Varje dyk här är unikt och dykresor hit är för de som har priviligiet att ha tid och pengar. Det blir knappt bättre än så här.Vattnen i Indonesien är på flera platser ännu outforskade och har du tur kan nog vad som helst dyka upp här.