Om oss

Dykresor för dykare av dykare. Vår värld har mycket att erbjuda dig och alla dykare.

P & H Travel & Dive AB är ett bra exempel på lyckade tillfälliga omständligheter. Företaget grundades av två lika dyk-, rese- och uv-fotointresserade personer som båda delar samma intresse och passion - att finna den ultimata dykresan och/eller dykupplevelsen.

Med en gedigen bakgrund som dykinstruktörer, resesäljare, världsresenärer och företagsledare har vi de bästa förutsättningarna att kunna erbjuda dig den dykresa som du drömmer om. 

Oavsett om det gäller en resa till våra närliggande destinationer såsom Island, Malta eller Röda havet eller till de mest avlägsna delarna och mest odykta delarna av vår planet är vi din naturliga samtalspartner. Vi kan ge dig råd om vad helst du önskar när du bokar med oss.

För att kunna erbjuda dig detta har vi avtal med inte bara de bästa resorterna och liveabordbåtarna utan även ett flertal olika alternativ för att vi skall kunna möjliggöra din drömresa. Du är nu endast ett samtal eller ett e-mail från att din dröm skall bli verklighet.

Sen januari 2018 ägs P & H Travel & Dive AB av Scuba Travel Scandinavia.
Från och med juni 2023 låter vi alla mail gå till Scuba Travel. Alla resegarantier för PH Travel ställs genom Scuba Travel Scandinavia.
Vi genomför sedan några år våra gruppresor gemensamt mellan företagen och fakturor mm kommer från Scuba Travel även om kontakten finns med PH Travel också. 

Välkommen till vår värld under vattnet!

Per Lagerberg, www.phtravel.se

Per Lagerberg
per[a]scubatravel.se

 

Samarbetspartners

Våra samarbetspartners på dykresor i Norden är:

Scuba Travel   DTF


Övriga partners:

          Hummingbird Grupp och Konferens    African Tours and Safaris     More Sailing     Hummingbird Life Style