Dewi Nusantara

Dewinusantara

Dykningen kring norra Sulawesi erbjuder platser som till exempel, Bunaken Gangga, Manado Tua, Montehage, Bangka, Lembeh och sen mycket fokus på hela Sanghie arkipelagen längre norrut dit nästan ingen annan kan åka idag. Här hittar du mycket fina koraller och enastående och världens kanske mest kända muckdiving. Men även valar och till och med hammarhaj kan ses här liksom delfiner och späckhuggare även om många av dessa arter nästan försvunnit de senaste åren.

dewinusantaradiningarea  Dewinusantarastateroom

Vissa tider på året så går det att åka på en så kallad relocation trip och då flyttar man båten till eller från Sulawesi. Där har du chans att se och uppleva de norra Moluckerna och Halmahera som också har en del helt fantastiska dykplatser. Vill du göra något annorlunda så ska du med på dessa turer. Under halva året ligger Dewi Nusantara i Raja Empat eller Papua Barat och andra halvan så är det Sulawesi som gäller.

< Priser och datum - 2014 >

< Priser och datum - 2015 >

PH Travel reserverar sig för att Dewi Nusantaras uppdateringar kanske inte är korrekta och uppdaterade. Vid bokning invänta vår bekräftelse först.