RajaAmpat Dive Lodge

RADL

Raja Ampat Dive Lodge ligger på ön Mansuar och är granne med Pulau Kri och inte långt från Pulau Pef där det också ligger resorter. Här hittar du bra standard i den lite undanskymda resorten som är omgiven av tropisk grönska. Helpension, en härlig brygga att sitta vid och se solen gå upp och ner och en strand där du kan koppla av mellan dyken.

Den här fantastiska dykdestinationen resorten erbjuder dykning i absolut högsta klass och generellt nog världens bästa dykning men och med stora bokstäver, det beror så klart på säsong och vad du är intresserad av, egna jämförelser med mera. Korallreven och den biologiska mångfalden är dock svår att överträffa.

RADLjetty  RADLservice

Rummen är förhållandevis stora och alla bungalows har egen toalett. När du inte dyker kan du antingen ligga och lata dig på altanen på solstolarna som finns eller varför inte ta en dricka och sitt och dingla med benen på bryggan och spana ut över havet. Kanske en delfin simmar förbi, kanske en val eller bara små revhajar kommer förbi under bryggan.

Hit åker du veckobasis och alla program startar fredagar med avfärd in mot Sorong innan hemresa eller färd till nya ställen i Indonesiens fantastiska övärld

RADLroom  RADLrest