olika datum och/eller olika biljetter, dessutom kan eventuella bonusklasser i bolagens medlemssystem ge fördelar. Vi kan tyvärr inte svara exakt på detta och framförallt, vi kan inte på något sätt alls påverka det. Vi hänvisar till respektive flygbolag för mer information angående deras regler. Lättast är naturligtvis att gå in på internet på respektive flygbolag där reglerna finns.

Bagage på dykresor är speciellt

Tyvärr är det väldigt frustrerande även för oss att det inte är mer konsekventa regler bland flygbolagen utan ofta är mer upp till den som sitter och checkar in att bestämma beroende på hur den personens dag ser ut. Det är i slutändan alltid den personen som beslutar om vad som ska gälla. Vissa flygbolag håller strikt på reglerna och andra är mer flexibla i sitt agerande och kan tillåta några kilo extra utan kostnad. Vi ansvarar inte för avgifter som tas ut av flygbolagen utan hänvisar helt till deras regler och hantering.

Här kan du hitta länkar till flera av de större flygbolagens hemsidor, kika och kolla på deras regler för bagage. (Säg gärna till om länkarna inte fungerar)

< Klicka här för att läsa mer om flygbolagens bagageregler >