Vad som är bra för just dig innebär inte att det är bra för någon annan eller vad vi anser vara bäst. Det handlar helt och hållet om en rad olika faktorer såsom personliga referenser och erfarenheter, drömmar, önskemål, ekonomiska förutsättningar, tidpunkt för resan, intressen och kanske om att göra annat än att dyka på resmålet.

Tala gärna om för oss vad du skulle vilja göra, se och uppleva så funderar vi gärna ut något som vi tror ska passa dig och det kanske kan bli både ett, två eller tre olika förslag. Ju mer specifik du är i dina tankar desto lättare är det att ta fram ”rätt” eller ”bra” förslag till just dig. Centralt för oss för att kunna ge dig rimliga förslag är att vi får en ram för din budget, då slipper vi att leta efter alternativ som är utanför dina ramar denna gång.

En annan sak att det ibland inte går att uppfylla alla önskningarna, där du ofta ser tiger- eller valhaj kommer du förmodligen inte att få se en blåringad bläckfisk eller annat smått. Med andra ord, tala gärna om vad du vill uppleva så försöker vi matcha dina önskemål med vad som är bäst för just din reseperiod med tanke på väder och möjligheter att få se det du önskar få se.